Ce este atât de dificil să înveți să joci poker?

Ce este atât de dificil să înveți să joci poker?

Dacă acest lucru ar trebui să se întâmple pe o finală downcard, și nici o carte interpune cu un jucător alte holecards sau un jucător se uită la carte, jucătorul trebuie să accepte cardul. În toate jocurile, dealerul anunță lowcard, în mare parte, toate ridică, și toate perechile. Dealerii nu anunța posibil chinte sau culori (cu excepția specificată low-stakes).

Dacă există mai mult de doi jucători, toți jucătorii rămași în joc își primesc ultima carte cu fața în jos. Un jucător a cărui ultimă carte este cu fața în sus are posibilitatea de a declara tot în (înainte de pariuri începe de acțiune). Dacă există doar doi jucători rămași și primul jucător final downcard este tratată cu fața în sus, al doilea jucător de finală cartea este, de asemenea, tratate cu fața în sus, și de pariuri continuă normal. Cheia pentru a ști cum să bată rău de jucători de poker este folosind propriile lor slăbiciuni și cunoștințe limitate împotriva ei — mai mult pe faptul că într-o clipă. În primul rând, cu toate acestea, un lucru înainte de a ne continua — ați fi vrut să fie rău de jucători de poker în jocurile tale.

Dacă mai mult de o carte este expus, aceasta este o eroare și trebuie să existe o redeal. Atunci când un calling station solicită atât un eșec și un pariu pe turn, puteți pariez pe un dolar jucătorul are o bucată de tablă și este de asteptare un pariu pe river, de asemenea.

În următoarele runde, mare parte inițiază acțiunea.

În cazul în care mare parte este legat, în primul jucător în sensul acelor de ceasornic de la dealer acționează primul. Fixed-limit folosi limita inferioară pe a treia și a patra stradă, iar limita superioară la următoarele runde de pariere, și o pereche nu afectează limita. Chintele și culorile nu afectează valoarea scăzută a o mână de ajutor.

În funcție de miza jocului nu este în mod normal un minim de buy-in la început. De multe ori în no limit există, de asemenea, un maxim cumpăra la fel de bine. No-limit sau pot-limit cash games necesită, în general, un buy-in de 20 la 100 de big blind-uri. Prin urmare, într-un joc no-limit cu blind-uri de $1/$2, în general, se poate buy-in de $40, dar un standard de buy-in va fi de 200 de dolari.

Tu ar trebui să ia în considerare mutarea în sus o dată bankroll-ul ȘI nivelurile de calificare sunt destul de mari. Daca nu simti ca ai putea bate cel mai înalt nivel confortabil, ține de slefuire la nivelul joci până la tine și-ți bankroll-ul sunt gata.

Dar înainte de a intra în detalii, există două motive principale de ce profesioniștii au un "avantaj neloial" înainte de carduri chiar a lovit masa. Și cum le puteți folosi în joc pentru a vedea în concordanță victorii în ambele jocuri pe bani și turnee. Dar presupun că întotdeauna ai știut cu adevărat de succes jucători de a face ceva diferit decât restul. Face rapid, de înaltă calitate, profitabil de poker decizii bazate pe categorii de utilaje.

Știind cât de adversarul tău joacă este o mare bucată de informații și putem schimba destinul, dacă îl folosiți în mod corespunzător. De exemplu, dacă știți că unul dintre adversarii ridică întotdeauna într-o anumită poziție și un altul falduri la fiecare re-raise, puteți utiliza aceste informații pentru a juca împotriva lor.

De exemplu, dacă un jucător agresiv este în căutarea uzate, plictisit sau iritat, sunt mult mai probabil pentru a-mi verifica mâini puternice, mai degrabă decât de pariuri le. Aceasta le induce în a face pariurile, chiar și atunci când nu au absolut nimic. Un joc cu o mulțime de libertate de acțiune de diverse jucători de la masă. În cartea sa, 'Super Sistem, Doyle Brunson vorbește despre modul în care el va fi mereu în căutarea pentru jocuri cu baieti care s-au imbatat, abur, sau pur și simplu badplayers.

Într-adevăr se reduce la o preferință personală, așa că ar trebui să decidă pentru tine, dacă preferați jocuri cash sau turnee de poker. Sateliții oferă un potențial ieftin mod de a obține intrarea în mare turnee cu buy-in.

Legea a trecut cu zeci de ani înainte pe internet sau on-line de poker chiar a existat. Cu toate acestea, deoarece guvernat vag legate de actul de pariuri sau pariuri folosind sârmă de comunicații, multe crezut că a avut unele jurisdicția asupra jocurilor de noroc online. Ca urmare, cele mai multe state au tribal cazinouri, comerciale, cazinouri sau săli de joc în cazul în care vă puteți aștepta să fie capabil de a juca poker live. Site-ul este strict No-Limit Hold ' em și pot-Limit Omaha, dar există și jocuri cash, turnee și sit and go. Global Poker ruleaza diverse turnee freeroll și promovare placi de lider.

Nu suntem responsabili pentru tot ce se întâmplă, în funcție de utilizarea de informații aici. În 2014, am câștigat prima Brățară World Series of Poker, urmată de o a 2-bratara din 2016. Mea online castigurile sunt peste 2.000.000 de dolari pe Full Tilt și PokerStars singur, mai ales la Heads-Up No Limit, și aceste grafice sunt disponibile publicului pe HighStakesDB. Astăzi, am de gând să vă dau acces la o resursă GRATUITĂ, care m-a ajutat să facă milioane de dolari jucând poker.

Nu vă e frică de enervant alți jucători sau obtinerea ceasul a sunat pe tine.

Dacă nu sunteți prezent la masa atunci când este rândul tău să acționezi pe mana ta, ai pierde ante și pariu forțat, dacă este cazul.

Dacă nu s-au întors la masă, în timp pentru a acționa, mâna este ucis atunci când pariuri ajunge la locul tău. Dacă prima sau a doua gaura carte este expus, o eroare de rezultate.


Acest lucru poate fi afișat arătând turneu cu buy-in de $100+$20, cu 20 de dolari fiind casa taxă sau "Vig". Alte momente în care va arăta că au buy-in de 100 $și lista procentul pentru cheltuieli.

All rights reserved: p5net.ro - https://www.p5net.ro - © 2017